Encyclopaedia Metallum: The Metal Archives

Message board

* FAQ    * Register   * Login 



Reply to topic
Author Message Previous topic | Next topic
Cyrdarxes
Mallcore Kid

Joined: Mon Aug 31, 2020 7:59 pm
Posts: 21
PostPosted: Wed Jan 20, 2021 2:44 pm 
 

I've noticed that, sometimes, when I update a band's page, there's this bug that strips the additional notes section of bold and italic codes. I've taken a screenshot of a band's page I recently updated to provide clarification:

Spoiler: show
Image


I first added the bold code at 12:22:56. Then, when I uploaded the band pic at 12:40:56, at the very same time, the bold code that I input for "Contact:" is automatically removed. 13:03:35 shows me re-adding the code.

This has been happening quite a bit, but not every single time. Generally, though, it seems to happen whenever an update on a band's main page is made, regardless of whether or not the update was made in the additional notes. I end up having to re-bold and/or re-italicize numerous band pages, as a result. I just wanted to point this out, so that the owners can do something about it.

Top
 Profile  
HellBlazer
Metalhead

Joined: Sat Aug 10, 2002 6:48 am
Posts: 2082
Location: Canada
PostPosted: Tue Feb 09, 2021 1:03 am 
 

Found the problem. It shouldn't happen anymore. Thanks!

Top
 Profile  
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic


Who is online

Users browsing this forum: Witcher and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

 
Jump to:  

Back to the Encyclopaedia Metallum


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group